(ФОТО) Гола зад завеси: Кристина Димитри со нова доза сексапил

Кристина Димитри позираше гола зад завеса. Познатата пејачка и инфлуенсерка, позната и како екс-сопруга на пејачот Даниел Кајмаковски, постојано провоцира на Инстаграм.
Овој пат, без ниту едно парче облека на себе!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s