Денеска се расчистуваше снегот што наврна претходните неколку дена на регионалниот пат Маврово – Галичник

По налог на ЈП Македонијапат и ЈП за државни патишта денеска се расчистуваше снегот што наврна претходните неколку дена на регионалниот пат Маврово – Галичник

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s