Слаткаристика му посвети песна на неговиот син Моша (Видео)

Еден од најпознатите македонски рапери Марко Маринковиќ – Слаткар за роденденот на неговиот син Моша, ја објави песната „Насмевка“ која му ја посвети него. Моша е роден во 2020 година и е единствено дете на Слаткар и Сања. Слаткар е автор на текстот и музиката а песната ја прати видео со приватни видеа и фотографии од семејството.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s