(Видео) Митрополитот Петар не открива кој ќе ја финансира неговата телевизија: Да не ве интересира

Во однос на тоа кој ќе ја финансира неговата телевизија, тој одговори остро:

„Тоа да не го интересира никого, бидејќи ни мене не ме интересира кој вас ве финансира. Луѓето свој леб јадат, туѓо гајле берат. Оставете го гајлето на нас. Чисти пари се, не се перени, ниту ќе дозволиме такво нешто“,беше дециден владиката

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s