(ВИДЕО) Кристина Арнаудова се врати на музичката сцена со нова песна – Слушнете ја „Засекогаш“

После подолга музичка пауза, денес во етерот е пуштен новиот сингл на Кристина Арнаудова, „Засекогаш“.

Песната е напишана од Весна Малинова, а аранжманот и продукцијата е на Роберт Билбилов.

Во исто време денес е пуштен во етер и видео записот за песната, во режија и продукција на Александар Ристовски Принц.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s