(ВИДЕО) Северина се струполи на сцената, но храбро се снајде

Таа не е првата на која ова и се случило, а сигурно нема да биде ниту последната која ќе падне на сцена за време на концерт. Имено, Северина на својот настап во загрепска „Лауба“ во еден момент се сопна додека танцуваше и заврши на задникот. За среќа, без никакви последици.

Инаку, Северина брзо се опорави од изненадувањето откако се најде на подот, а настапот го продолжи седејќи мирно и низ смеа велејќи ѝ на публиката „Каде сте вие, се уште ли сте на нозе?“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s