ВО ЖИВО ОД НЕАПОЛ – се слави титулата на Наполи

Неапол вечерва гори! После 33 години Наполи е шампион, а тоа што од моментот на последниот судиски свиреж во Удине ја официјализира првата титула по ерата на Диего Марадона донесе сцени за неверување.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s