Премиерот се сретна со членови на Одборот на Директори на Обединетата македонска дијаспора (ОМД)

Премиерот на Фејсбук – Драго ми е што денеска се сретнав со членови на Одборот на Директори на Обединетата македонска дијаспора (ОМД). Нашата дијаспора има капацитет за голем придонес за економски, културен и општествен развој на нашата земја.

Верувам дека младите генерации ќе продолжат да ги одржуваат врските со својата татковина и да земаат активно учество во нејзина промоција во светот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s