Хрватските претставници на Евровизија најгледани на официјалниот YouTube канал

Полуфиналната изведба на Лет 3 на Евровизија, која синоќа беше објавена на официјалниот YouTube канал на Евровизија, за 24 часа собра речиси 1.5 милиони прегледи и моментално е најгледана од сите последни ноќни настапи.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s