ВИДЕО: Адеми ја изгушка Силјановска – на сред седница ѝ подари букет

ПРАТЕНИКОТ АРБР АДЕМИ, НА СРЕД СЕДНИЦА, СО ЦВЕЌЕ И ГО ЧЕСТИТАШЕ РОДЕНДЕНОТ НА ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА ДАВКОВА …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s