(ФОТО) Амра победи, животот допрва доаѓа – Филипче со фејсбук објава

Поранешниот министерот за здравство Филипче преку Фејсбук објави за успешната приказна за спасувањето на животот на шестмесечната Амра –

“Амра е шестмесечно бебе која издвои победа во важна животна битка. Вистинска мала хероина, во моментов моја најмала пациентка на Клиниката за неврохирургија, која се избори со тешка операција. Амра сега ќе има нормален раст и развој. И посакувам многу здравје, безгрижни детски денови исполнети со многу љубов и среќа ❤️

*фотогафијата е објавена со дозвола на родителот”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s