(Видео) 180 холандски туристи утринава со првиот лет од Холандија пристигнаа на охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“

180 холандски туристи утринава со првиот лет од Холандија пристигнаа на охридскиот аеродром „Свети Апостол Павле“ Гостите од Амстердам ќе бидат на седумдневен одмор во Охрид.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s