Прашања и одговори | Кој прави проценка на бројот на бездомни кучиња?

Кој прави проценка на бројот на бездомни кучиња?

Одговара Николче Бабовски од Агенцијата за храна и ветеринарство.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s