Претседателот на Патриотскиот институт, Александар Пандов ги помеша Никола Карев и Даме Груев?

Претседателот на Патриотскиот институт, Александар Пандов ги помеша Никола Карев и Даме Груев. Тој со фотографија на Даме Груев го повика членството да му се поклони на Никола Карев по…

Пандов, Миленко Неделковски, Владимир Панчевски приведени поради забава во кафеана по 21 часот

Забавата за пензионирање која што ја организирал поранешниот спортски коментатор Миленко Неделковски во кафеана во скопско Стајковци завршила со полициска интервенција.  Дури 18 лица присутни на журката се приведени во…