Позната македонска рок-група од Гостивар, “Ареа” изненади со нова песна

https://youtu.be/PKn_0EW0VdY Позната македонска рок-група од Гостивар, “Ареа” ја промовира новата песна со видео запис насловена како “Те спомнувам”. Песната е целосно авторско дело на “Ареа” со текст, музика, аранжман и…