Натпреварувач го напушти квизот бидејќи конкурентот одговори на сите прашања

НЕКА СИ ИГРА САМ ОН..ОН ИМА 110/120..КОГА ЌЕ ГО ФАТИМЕ НЕГО https://www.facebook.com/gledytv/videos/1056224277808070/ натпреварувач го напушти квизот бидејќи конкурентот одговори на сите прашања natprevaruvacot go napusti kvizot arena, арена