Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството

По одличните “Метар дана” и “Тамо негде”, Боби Павловски ја промовира и третата песна наменета за пазарот во соседството. Хитовската композиција со модерен призвук и која лесно влегува во уво…

Боби Павловски ја промовираше прекрасната балада “Само една ноќ”

Пејачот Боби Павловски денеска ја промовираше новата балада „Само една ноќ“. Песната е дело на Лазар Цветковски и неговата сестра Магдалена кои исто така ги пеат и пратечките вокали заедно…