Геровски – “Боки 13 е инсталација на Груевски…”

"Боки 13 е инсталација на Груевски..." ГЕРО СО НОВА ВЕРЗИЈА ЗА "РЕКЕТ", ЈА СЛУШНАЛ ОД НЕГОВ КОЛЕГА... https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/609227586559299/?__xts__[0]=68.ARDcFOU8g8RHZPzQM8TMh4AqJtkJwxFTNeaho6ujpz8LB2NXruoI7W4F_2cIzjyPloC3vpy_rHfOO5fw5ECv-bO5DhsUAxFLA2vfu6IdIT4l_LmdKKriSlSfq6kjhprDPDXHTvPZB4QuxMnvoSgsoLpgMRL-T_ae3kgqdmHPDX0jUuxuFvOqqnW-X8gWHJV1tjjKn0U9W_eWuCGBS_xFX09Fxp2XRapuFZzPbkaCHJ_lAhWVrIj2RkH8CmLHML2Kn8jmDrljekMPeNgSKSP2cq69oKOgZ8UYFfkkP46THuo2ibpobgq8o8fJeAQ3YNtDc82l1U1C5zYV27utnnSgDqqWmWv-eqLrtuFrLVXQ&__tn__=-R

Објавено видео од “Рекет”, се гледаат пари, се слушаат ветувања за ослободување

Објавена е прва видео и аудио снимка каде двајца обвинети од скандалот “Рекет” се гледаат како ги земаат парите од осомничениот во случајот „Империја“, Јордан Камчев, и излегуваат од неговиот…

Боки ја откри симболиката на костимот што го носеше на доделувањето на “Story” наградите

Боки ја откри симболиката на костимот што го носеше на доделувањето на "Story" наградите а беше навредуван и исмејуван преку социјалните мрежи https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/2497105787031323/

Кристијан Воденски (чудото од дете во боречки спортови) кинеше фотографии од Боки 13 Јовановски

Кристијан Воденски, кој со свои 12 години има 50-тина победи во повеќе боречки спортови, го сметаат за чудо од дете во боречките спортови. Инаку, Кристијан Воденски живее и тренира во…

Скандалозен говор на омраза на Јакимовски | КОЈ СТЕФАН?.. ОНОЈ ДЕЧКОТО НА БОКИ 13?…

Со невиден говор на омраза Стевчо Јакимовски го нападна вечерва на митинг во Карпош противкандидатот Стефан Богоев. -Кој Стефан,оној ли дечкото на Боки 13. Тие сакаат да ни инсталираат тука…