Кандидатите за локалните избори во Б и Х на паштети, топломери, средства за дезинфекција…

Денеска во Босна и Херцеговина се одржаа локални избори. Партиските кампањи ќе останат запаметени, меѓу другото, и по ,,уникатната“ пропаганда. Имено, ликовите на локалните партиски кандидати беа поставени на најнеочекувани…

Џеко-шоу во Атина – му ги соблече шорцевите на Сократис

Напаѓачот на Босна му ги соблече шорцевите на противничкиот дефанзивец Сократис откако претходно беше фаулиран, по што следеше голема мешаница на теренот по која покрај него, црвен картон заработи и…