(ВИДЕО) Слушнете ја досега необјавената песна од Влатко Илиевски „Со тебе најдов среќа“

По иницијатива на таткото на Влатко Илиевски, Драган Илиевски – Вршац, беше промовирана досега необјавена песна, „Со тебе најдов среќа“. Влатко Илиевски почина на 6-ти јули 2018-та, на само 33-годишна…

(ВИДЕО) Необјавената „Божиќна песна“ на Влатко Илиевски ќе ви го разгали срцето

Денеска на радио станиците низ Македонија премиерно е пуштена „Божиќна песна“, која досега не е објавена, а е во изведба на покојниот Влатко Илиевски и детскиот хор „Златно славејче“.Се работи…

Излезе постхумната песна и спот на Влатко Илиевски

Колекцијата песни на Влатко Илиевски побогата за уште една, односно постхумното дело насловено како „До крајот“. Видео записот е снимен од „Фабрика продукција“, кои вчера го објавија на нивниот профил на…