Силјановска нема да бара поништување на Договорот од Преспа и двојазичноста

Што дознавме од гостувањето на „натпартискиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ“ во „Само вистина“? 1. Силјановска нема да бара поништување на Договорот од Преспа и двојазичноста! 2. Ќе го почитува новото име…