…ВЛЕЗОТ ВО НАТО Е СТАВАЊЕ ПЕЧАТ, ГАРАНЦИЈА НА СИГУРНОСТА, БЕЗБЕДНОСТА И ГРАНИЦИТЕ НА ДРЖАВАТА…

Дамјан Манчевски од Валандово ...ВЛЕЗОТ ВО НАТО Е СТАВАЊЕ ПЕЧАТ, ГАРАНЦИЈА НА СИГУРНОСТА, БЕЗБЕДНОСТА И ГРАНИЦИТЕ НА ДРЖАВАТА... https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/2640175202742572/

Манчевски: Државата ќе ги преквалификува административците за приватен сектор

Вработените во јавната администрација ќе земаат поголема плата за 5 проценти, но ќе треба да испорачаат поголема ефикасност и професионалност на работните места, а месечно и работникот и работодавачот ќе…