Рангелова за ДПМНЕ …ЕДНО ЗБОРУВААТ ПРЕД АМБАСАДОРИТЕ, ДРУГО ПРЕД ЧЛЕНСТВОТО, ТРЕТО ПРЕД НЕОПРЕДЕЛЕНИТЕ…ТАКА НЕ!

Рангелова за раководството на ДПМНЕ ...ЕДНО ЗБОРУВААТ ПРЕД АМБАСАДОРИТЕ, ДРУГО ПРЕД ЧЛЕНСТВОТО, ТРЕТО ПРЕД НЕОПРЕДЕЛЕНИТЕ...ТАКА НЕ! https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/426118164755661/

Рангелова …ПОСТОЈАТ ЛИЦА НА ПЛАТЕН СПИСОК НА ДПМНЕ ЗА ЛИНЧУВАЊЕ НА НЕИСТОМИСЛЕНИЦИ…

...ПОСЛЕ СЕКОЈ МОЈ НАСТАП ЈАС СУМ ЛИНЧУВАНА ОД ПАРТИСКИ БОТОВИ И ЛИЦА НА ПЛАТЕН СПИСОК НА ПАРТИЈАТА ЗА ЛИНЧУВАЊЕ НА НЕИСТОМИСЛЕНИЦИ... https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/553782192078205/