За Дара Бубамара летото се уште не е завршено, во минијатурно секси бикини ужива во Танзанија

Дара Бубамара отсекогаш важела за провокативна личност, па често на социјалните мрежи знае да објави провокативни фотографии. За Дара изгледа летото уште не завршило, таа ужива во Занзибар со своето…