„Дубиоза колектив“ и Дино Дворник ги здружија силите за „Треба ми зрака“

„Дубиоза колектив“ ја претставува новата песна и спот. Бендот со своите спотови, текстови и музика многу често изненадува, провоцира или забавува, но новата песна носи соработка која е мошне неочекувана. Имено, „Дубиоза колектив“…