Нови снимки на Јутуб, Јанушев и Јанакиески договараат чартер летови а фактурите ги плаќа Бетон

Миле Јанакиески му дава инструкции на Игор Јанушев да обезбеди чартер летови за гласачи од Италија и Швајцарија https://www.facebook.com/seir2017/videos/275543587032574/ МЈ: Вие резервирајте 2 авиона, ако треба вториот и празен нека…

Нови „бомби“ за ВМРО-ДПМНЕ: Јанушев разговара со „шефот Јанакиески“ за списоци со гласачи

https://www.facebook.com/seir2017/videos/305204483995226/ Јанушев: Еј шефе. Јанакиески: МИОА, наводно, списокот што си го внесол ти како МИОА немало врска со тоа. Јанушев: Сигурно? Кој го вика тоа? Јанакиески: Оваа Даниела, кука сега.…