НАЈГОЛЕМА ДЕМОКРАТИЈА ИМАВМЕ СО ВМРО!

„Најголемата демократија беше додека ВМРО беше на власт, бидејќи бевме многу слободни, креативни..“ изјави случаен минувач за ЦИВИЛ Медиа, на прашањето дали постои демокртија во Македонија, по повод Меѓународниот ден…

Интервју со хирургот кој ја изврши првата операција за промена на полот во Македонија

Во студиото на Телевизија 24 гостин беше професор др. Мирослав Ѓорѓевиќ кој ја изврши првата операција за промена на полот во Македонија во болницата „Аџибадем систина“. Тој објаснува дека во…