Митко Јанчев – Иако сум член на ВМРО ДПМНЕ, имам супер соработка со владата за реализација на проектите од мојата програма…

  (видеото е преземено од Civil MK целото интервју на линкот--> https://civilmedia.mk/mitko-janchev-gradonachalnik-na-kava…/ ) Погледнете го делот н 0:45   https://youtu.be/Z4Cg9n81Izk?t=45

Слаткар ве повикува на Тиквешки Гроздобер 2018 во Кавадарци

Ве очекуваме во петок, на 07.09.2018 на Градски плоштад Кавадарци - Тиквешки Гроздобер 2018 заедно со #Слаткаристика! #OneLoveTour Старт: 23:15h Повеќе за Тиквешки Гроздобер на линкот https://www.facebook.com/TikveshkiGrozdoberKavadarci/videos/232455537428001/

Пред 20 години испеа една од најубавите македонски песни, а еве како изгледа денес

Пред дваесетина години на „Макфест“ испеа една од најубавите македонски песни на сите времиња. Станува збор за Цветанка Глигорова, која во 1995 година на овој наш престижен музички фестивал ја…