ВИДЕО: Кичевчани очи во очи со мечка!

Месецов на Илинска Планина, група кичевчани биле соочени со несекојдневно искуство. За време на нивната прошетка во природа се појавила кафеава мечка со која се нашле буквално очи во очи. https://www.youtube.com/watch?v=7uozPS6FpJU kicevcani…