Костадин Петрушев со импресивен настап, пееше лежејќи

Впечатлив настап имаше Костадин Петрушев, кој пееше лежејќи, а жирито го спореди со рускиот пејач Дима Билан, чиј победнички евровизиски настап во 2008 година имаше слична кореографија. Петрушев се претстави…