Мила Царовска додели 200 членски книшки на СДСМ во Шуто Оризари…

https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/869049316856776/ https://www.facebook.com/carovska.mila/posts/617822422097136?__xts__[0]=68.ARA6jFDRcR7lsi4znflDxQUYQdd94qEYhtv2jmKu_xmEXXyFtEiXNZ3aBLIQPKqqEsfA0gh0YXM90YcowOHJCDLhcdN0VSdEQYrg3niptznFAE2WJo3Do5rTXGvDd0sQYVLtmeocA85IQWhxQ5R_zzT4Zb_MKp15qrlxk6HVncCncB1jnowZNtf5k8tSfe9vnCBC8sFKYfFo1rNx6AIPswySYZihOSJMYS62-HjSdSaLaE9Cgo0YcovUnDuYVoJpdZLsCNbQT484KLApVceBjLAIEvEX-_IGUuLrqMwsIrsBDUFeEY99PMVA03gDEUu-DrQYHAvZe8FHSx7lADREqO0&__tn__=-R

Мила Царовска “ЗА 7 ГОДИНИ ДПМНЕ ЈА КАЧИЈА ПЛАТАТА ВО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 850 ДЕНАРИ, А НИЕ ЗА 2 ГОДИНИ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 2000 ДЕНАРИ”

Мила Царовска од Охрид ...ЗА 7 ГОДИНИ ДПМНЕ ЈА КАЧИЈА ПЛАТАТА ВО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 850 ДЕНАРИ, А НИЕ ЗА ДВЕ ГОДИНИ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 2000 ДЕНАРИ... https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/2401523786843260/

Денеска 25.794 домаќинства добија зголемена социјална помош

Денеска 25.794 домаќинства добија зголемена социјална помош. Започна исплатата на гарантирана минимална помош, детски и образовен додаток. 👍 Им го честитам на колегите Денот на социјалните работници и им благодарам…

Шекеринска и Царовска во посета на шелтер центар: Нема да се толерира насилство врз жените и децата

Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска и министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, денеска посетија еден од шелтер центрите во кои се засолнети жртви на семејно насилство.…