ПОЗИТИВА НА ДЕНОТ, НАСТАП НА ЏОКСИ ОД ДОЧЕКОТ НА НОВАТА 1996 ГОДИНА

ПОЗИТИВА НА ДЕНОТ, Видео од македонската естрада од времето кога сите се сакаа... НАСТАП НА ЏОКСИ ОД ДОЧЕКОТ НА НОВАТА 1996 ГОДИНА ...Џокси пее, Петранка игра твист, Јонче Христовски наместо…

Огномет и спектакл, Дино Мерлин пееше пред 60.000 луѓе во Скопје за Нова година

https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/535705720621365/ Со концертот на Дино Мерлин и спектакуларен огномет на полноќ, над 60.000 луѓе од земјава и од странство ја дочекаа Новата 2020 година на плоштадот „Македонија“ во Скопје. Веселата…

Каролина, Тијана, Јелена, Васил и Вера од „Љубојна“ ја пеат „Во коси да ти спијам“ од Тоше

Новогодишните емисии на македонските телевизии и годинава ги имаше во голем број, а оние што одлучија на најлудата ноќ да останат дома, имаа можност да одберат во чие друштво ќе…