Богоевски: Ма, какви уставобранители. Терористи и ништо помалку од тоа

Терористичко загрозување на уставниот поредок и безбедностаЧлен 313 КЗ на РСМТој што со намера да го загрози уставниот поредок (ЧИТАЈ: мирна транзиција на власт) или безбедноста на Република Северна Македонија…

Пратеникот Павле Богоевски во Фчерашни новости тераше мајтап на своја сметка

Пратеникот Павле Богоевски беше дел од скеч на емисијата Фчерашни новости каде тераше мајтап на своја сметка, за неодамнешното негласањето на мерките за подобрување на човековите права. – Тоа беше техничка грешка.…