Македонската пејачка Фифи Јаневска ја направи првата пародија на новата песна „Текила и лимон“ на Елена Ристеска

Таа одлучи да се пошегува и сними креативно видео во кое држи лимон во рака и пее, а сето ова ѝ се допадна на Елена. Ристеска пред само неколку дена…