„Чкембари“ опасно настрадаа во Кочани и реагираат на полициска бруталност (Видео)

Членови на навивачката група „Чкембари" кои го поддржуваат Пелистер брутално се претепани во Кочани, а реагираат на непримерна употреба на сила од страна на силите за безбедност. https://youtu.be/0f8JBTQGHFY Еве ја…