Саша Ковачевиќ запеа и на шпански (SASHA – Temperatura (Spanish Version I Official Video HD-2K) NEW! © 2017 )

Популарниот српски пејач Саша Ковачевиќ запеа и на шпански јазик, а прв резултат од овој нов подвиг е шпанската верзија на минатогодишниот летен хит „Температура“. Песната воедно е и најава…