Николовски објави дека е предложен за вицепремиер за борба против корупција

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски на Фејсбук објави дека е предложен за функцијата вицепремиер за борба против корупција, одржлив развој и човечки ресурси. Му благодарам за довербата на премиерот…

Функционерите на СДСМ и ДУИ ги донираат платите во фондот за борба против Ковид-19

Наспроти одлуката на Уставен суд кој ја укина уредбата за минималец на функционерите, функционерите на СДСМ и ДУИ одлучија доброволно да задржат само минимална плата, останатиот дел го донираат во…

Мила Царовска додели 200 членски книшки на СДСМ во Шуто Оризари…

https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/869049316856776/ https://www.facebook.com/carovska.mila/posts/617822422097136?__xts__[0]=68.ARA6jFDRcR7lsi4znflDxQUYQdd94qEYhtv2jmKu_xmEXXyFtEiXNZ3aBLIQPKqqEsfA0gh0YXM90YcowOHJCDLhcdN0VSdEQYrg3niptznFAE2WJo3Do5rTXGvDd0sQYVLtmeocA85IQWhxQ5R_zzT4Zb_MKp15qrlxk6HVncCncB1jnowZNtf5k8tSfe9vnCBC8sFKYfFo1rNx6AIPswySYZihOSJMYS62-HjSdSaLaE9Cgo0YcovUnDuYVoJpdZLsCNbQT484KLApVceBjLAIEvEX-_IGUuLrqMwsIrsBDUFeEY99PMVA03gDEUu-DrQYHAvZe8FHSx7lADREqO0&__tn__=-R

…ВЛЕЗОТ ВО НАТО Е СТАВАЊЕ ПЕЧАТ, ГАРАНЦИЈА НА СИГУРНОСТА, БЕЗБЕДНОСТА И ГРАНИЦИТЕ НА ДРЖАВАТА…

Дамјан Манчевски од Валандово ...ВЛЕЗОТ ВО НАТО Е СТАВАЊЕ ПЕЧАТ, ГАРАНЦИЈА НА СИГУРНОСТА, БЕЗБЕДНОСТА И ГРАНИЦИТЕ НА ДРЖАВАТА... https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/2640175202742572/

Мила Царовска “ЗА 7 ГОДИНИ ДПМНЕ ЈА КАЧИЈА ПЛАТАТА ВО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 850 ДЕНАРИ, А НИЕ ЗА 2 ГОДИНИ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 2000 ДЕНАРИ”

Мила Царовска од Охрид ...ЗА 7 ГОДИНИ ДПМНЕ ЈА КАЧИЈА ПЛАТАТА ВО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 850 ДЕНАРИ, А НИЕ ЗА ДВЕ ГОДИНИ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 2000 ДЕНАРИ... https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/2401523786843260/

Спасовски го поздрави присуството на Јанчев на трибината “На Прав Пат”

На вечерашната трибина на СДСМ под мотото „На прав пат“ во Кавадарци присуствуваше градоначалникот на Општината Митко Јанчев. Спасовски го поздрави присуството на Јанчев и рече дека очекува дека неговиот…

„Центар не е Пустец”, „Шутка не ти бега Никола”, СДСМ слави спроти белата палата

Од зградата на општинската органиција на СДСМ Центар, која се наоѓа спроти белата палата на ВМРО-ДПМНЕ, започна славеничка атмосфера. Од прозорците на организацијата членови на партијата со факли слават и…

Јаулески со видео за децата на политичарите од власта и луксузот – СДСМ со осуда

Јован Јаулески, претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, на својот профил на социјалните мрежи постави монтирано видео со фотографии и имиња на децата на функционери од власта, прикажувајќи дека тие живееле…

Екс претседател на МК на ДПМНЕ од Кр.Паланка преминува во СДСМ

Поранешен претседател на Месен Комитет "Грнчарска маала" на ВМРО-ДПМНЕ во Крива Паланка, самоиницијатвно ја напушта досегашната партија и преминува во СДСМ https://www.youtube.com/watch?time_continue=158&v=5OAeMd-_-y0

Советникот Шехтански од ТМРО сакаше да го тепа колега Данилоски од СДСМ во Советот на Аеродром

Дискусијата во Советот на општина Аеродром се водеше во вжештена атмосфера. Во еден момент додека на говорницата беше советникот од СДСМ, Марко Данилоски, неговиот постар колега од ТМРО, Александар Шехтански,…

Централен одбор на СДСМ | Едногласно беа поздравени чекорите на Зоран Заев

Централниот одбор на СДСМ вечерва едногласно ги поздрави достоинственоста, храброста и мудроста на чекорите и политиките на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на раководството на партијата и на пратеничката група…