Меси и соиграчите пласманот на Аргентина на светско го прославија со песна од Митар Мириќ

Најдобрите фудбалери на Аргентина на крајот со тешки маки се пласираа на Светско. Им падна камен од срце па решија да викнат една добро позната песна од овие простори :D…

Сечено, Лепено, Монтирано | Канибалистичка Математика

Странски Служби "Вчера бевме на митинг на ВМРО-Титоистичка во Карпош. Се згазивме од смеа кога лустрираниот титоист почна да ја фали програмата на тие што го лустрираа." https://www.facebook.com/716386515140965/videos/1102495479863398/ seceno lepeno…