Ексклузивците на “Урбан рекордс” Тракер и Таско доаѓаат со “Црна мечка”

https://youtu.be/LvGqAsBuwSE Се попопуларните Таско и Тракер заедно во нов проект на Урбан Рекордс продукција, каде Таско се појавува како гостин во новата трап песна на Тракер. Оваа не им е…