Филмско видео по повод јубилејот 40 години од формирањето на Тигрите

ОВА НЕ Е АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ...Денес се одбележува јубилејот 40 години од формирањето и континуирано функционирање на Специјалната антитерористичка единица-Тигар https://youtu.be/pw4D34sVIj4 ЦЕЛОСНОТ ВИДЕО ОД 10 МИНУТИ НА ПРОФИЛОТ НА МИНИСТЕРОТ ОЛИВЕР…

Одбележана 40-годишнината од формирањето на Специјална антитерористичка единица „Тигар“,

Во Касарната „Илинден“ денеска, со положување на цвеќе на споменикот на загинатите борци, подигање на новото знаме, доделување на плакети и прикладни говори од страна на високи функционери, беше одебележана…