Славески: Владата го жртвува развојот на државата заради поткуп на гласачите

ТРАЈКО СЛАВЕСКИ ОД ДПМНЕ Е ПРОТИВ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ, ПЕНЗИИТЕ И СОЦИЈАЛНОТО Славески: Владата го жртвува развојот на државата заради поткуп на гласачите https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/963416780705693/