ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КОНЧЕ И ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛИЕ СЕ ИСПОКАРАА НА УЛИЦА…

ТИ НЕ СИ НИ ЗА СЕЛСКИ ПОЉАК А НЕ ПА ЗА МИНИСТЕР... https://www.facebook.com/makstar2017new/videos/585655375610190/   Прашање до министерот Трипуновски од ДПМНЕ: Дали имаш 5 пари извадено од земјоделие? Дали си работел…