Јана Стојановска запеа со „Чалгии мерак“ во „Ка ми испаднала мома Катина“

„Официјално Ви го претставуваме нашиот прв проект. Преработката на песната ’Ка ми испаднала мома Катина (Катерина)’ со актерката Јана Стојановска. Потеклото на песната е од воденскиот регион, Егејска Македонија. Се…

Секс-сцени на Јана Стојановска во „Сенки над Балканот“

Во неделата вечер во Србија беше прикажана последната епизода од првата сезона на серијата „Сенки над Балканот“ на Драган Бјелогрлиќ. Оваа епизода изоболуваше со многу насилство и експлицитни секс сцени.…