Стојанчо Бучков од Гевгелија се пласираше во Топ 13 во Бугарскиот X-Фактор

Стојанчо Бучков настапи во "Куќите на судиите", каде ја отпеа "Angel" од Sarah McLachlan. Една од најпопуларните бугарски пеачки, Јорданка Христова и менторот на Стојанчо, Криско беа воодушевени од неговата…

Стојанчо Бучков повторно импресионираше со својот настап во X-Фактор Бугарија, сите останаа без зборови

Младиот гевгеличанец Стојанчо Бучков настапи последен во втората фаза во Бугарскиот X-Фактор ("предизвикот на шесте стола") и успеа да се избори за место на еден од 6-те стола. Тој ја…

Уште еден Македонец растури на X- Фактор Бугарија | Стојанчо Бучков од Гевгелија

Стојанчо Бучков е студент од Гевгелија има 22 години и е еден од двајцата Македонци кои учествуваат во аудициите на бугарскиот X Фактор. Тој го воодушеви жирито со прекрасната изведба…

Марио Арангеловски од Куманово го крена жирито на X Фактор во Бугарија

Дваесет и две годишниот Марио Арангеловски од Кумановоучествува во бугарската верзија на талент шоуто „Икс Фактор“ каде се претстави со песната „Here without you baby“ и ги освои симпатиите на…