(Видео)Рекордна посетеност на концертот на Северина во Берово

https://www.youtube.com/watch?v=ToIq9rM7KjM Во саботата, 27 август, познатата хрватска пејачка одржа концерт во Берово, каде што присуствуваа над 70.000 посетители. Воодушевена од големата посетеност, Северина сподели видео од овој настан, кој беше…