Kако звучи детскиот хит „Марионка“ изведен после 25 години

И после цели 25 години, децата во градинките ширум Македонија сè уште ја слушаат и пеат популарната „Марионка“ на струмичанецот Васил Гарванлиев. Оперскиот пејач, кој денеска настапува ширум целиот свет,…