ВИДЕО: Љубовта која ги надмина сите религиозни пречки – мигрантката Нора и македонскиот полицаец Боби

Nora i Bobi - ljubov koja gi nadmina religioznite precki Боби Додевски е македонски граничен полицаец, а Нора Арканази е бегалка од Ирак.Се запознале на граничниот премин Табановце. Бегалската криза…