Во вестите на Сител – “Никола Груевски ја прифати платформата на ДУИ”

Уредничката на вестите во неделата на телевизијата Сител, Ивона Талевска, во цетралниот дневник, неколку часа пред полноќ кога стана јасно дека ДУИ не одлучи да коалицира со ВМРО-ДПМНЕ и дека Никола Груевски ќе мора да го врати мандатот за состав на нова влада, рече:

Ivona Taleska Gruevski ja prifatil platformata na DUI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s