„Брас брадс“ (Brass Brothers) – „Killing In The Name Оf“

Битолската музичка дружина што веќе неколку години е виновна за одличните забави ширум Македонија, „Брас брадс“ (Brass Brothers) ја претстави својата нова преработка. Станува збор за одлична верзија на темата „Killing…