Јелена Карлеуша ја загреа атмосферата во студиото на снимањето на првата емисија на “Ѕвездите На Гранд”

Јелена Карлеуша е секогаш подготвен за добра забава, а дека забавата е дел од нејзиниот живот ни покажа и на  вчерашната снимање на шоуто "Ѕвездите на Гранд" кога атмосферата во…